Balmuir lohennahka-avaimenperä

12,25 €

49,00 €

Tuote saatavilla

+29,00 €

Merkkien määrä enintään: 3

Kaunis, pehmeästä lohennahasta valmistettu avaimenperä on tyylikäs asuste ja se koristaa kauniisti avainnipun tai laukun. Balmuirin hienostunut avaimenperä valmistetaan käsin uniikista lohennahasta, joka on materiaalina hyvin harvinainen ja kestävä. Kaikki Balmuir-lohennahkatuotteet valmistetaan sertifioiduilla, orgaanisilla tiloilla kasvatetuista lohennahoista. Nahka saadaan sivutuotteena ja se värjätään ympäristöystävällisessä, 100 % kromittomassa värjäysprosessissa varmistaen nahan luonnollisen tekstuurin säilyvyys.


Ostaessasi avaimenperän saat siihen monogrammipainatuksen syöttämällä nimikirjaimet alla olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).


Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.

Kuvaus
Materiaali: Lohennahka
Väri: Night blue
Koko: 6.5cm
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Turkki

Yksityiskohdat

Kaunis, pehmeästä lohennahasta valmistettu avaimenperä on tyylikäs asuste ja se koristaa kauniisti avainnipun tai laukun. Balmuirin hienostunut avaimenperä valmistetaan käsin uniikista lohennahasta, joka on materiaalina hyvin harvinainen ja kestävä. Balmuir-lohennahkatuotteet valmistetaan sertifioiduilla, orgaanisilla tiloilla kasvatetuista lohennahoista. Nahka saadaan sivutuotteena ja se värjätään ympäristöystävällisessä, 100 % kromittomassa värjäysprosessissa varmistaen nahan luonnollisen tekstuurin säilyvyys.

Lisätiedot

Tuotekoodi 690200618