Avence-lippalakki - Musta

109,00 €

Loppu verkkokaupasta

Klassinen Avence-lippalakki on valmistettu perulaisesta korkealaatuisesta baby alpakan villasta. Lippalakki on ommeltu Virossa.

Baby alpakka on materiaalina harvinaisen pehmeä ja kestävä. Baby alpakanvilla nyppyyntyy huomattavasti vähemmän kuin muut luonnonkuidut ja se sopii hyvin myös villa-allergikoille, sillä materiaali ei pölytä. Säädettävän nauhan avulla sporttinen lippalakki sopii sekä miehille että naisille. Yhdistä Avence-lippalakki muhkeaan huiviin lämmittämään viileinä päivinä. Avence-lippalakki on saatavilla viidessä kauniissa maanläheisessä värissä.
Kuvaus
Materiaali: 100% baby alpakan villa
Väri: Musta
Hoito-ohje: Kuivapesu
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Viro
Lisätiedot: Materiaali Peru, ompelutyö Viro

Yksityiskohdat

Klassinen Avence-lippalakki on valmistettu perulaisesta korkealaatuisesta baby alpakan villasta. Baby alpakka on materiaalina harvinaisen pehmeä ja kestävä. Baby alpakanvilla nyppyyntyy huomattavasti vähemmän kuin muut luonnonkuidut ja se sopii hyvin myös villa-allergikoille, sillä materiaali ei pölytä. Säädettävän nauhan avulla sporttinen lippalakki sopii sekä miehille että naisille. Yhdistä Avence-lippalakki muhkeaan huiviin lämmittämään viileinä päivinä. Avence-lippalakki on saatavilla viidessä kauniissa maanläheisessä värissä.

Lisätiedot

Tuotekoodi 515000199
Lisätiedot Materiaali Peru, ompelutyö Viro
Kokotiedot Ei
Lisätiedot
Kampanja Ei