Aurora kid mohair -pipo

99,00 €

Loppu verkkokaupasta

Aurora kid mohair -pipo tuo väriä ja lämpöä kylmiin pakkaspäiviin. Muhkeassa pipossa on harjattu pehmeä pinta ja ilmeikäs leveä resori. Jokainen pipo on käsin valmistettu ja viimeistelty tehden niistä uniikkeja yksilöitä. Balmuir Aurora kid Mohair -pipo on valmistettu angora vuohen ensivillasta, joka ei kutita iholla.
Kuvaus
Materiaali: 78% kid mohair, 13% villa, 9% nailon
Väri: Nutria
Hoito-ohje: Käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Älä silitä. Harjaa kuivana. Kuivapesua suositellaan.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Etelä-Afrikka

Aurora kid mohair -pipoja on saatavilla useissa herkullisissa väreissä, joita voi yhdistää näyttäviin Aurora kid mohair -huiveihin. Kid mohair on ilmava ja pehmeä luonnonkuitu, jonka vuoksi tuotteesta saattaa irrota hieman karvaa. Lue lisää kid mohairin hoito-ohjeista. Balmuir Aurora kid mohair -tuotteissa käytetty mohair-villa tulee tiloilta, jotka ovat läpäisseet kolmannen osapuolen tekemän auditoinnin ja joilla huolehditaan eläinten hyvinvoinnista Mohair South African asettamien tarkkojen säädösten mukaisesti. Lisätietoja mohairin alkuperästä.Yksityiskohdat

Uusi muodikas Balmuir Aurora kid mohair -pipo tuo väriä ja lämpöä kylmiin pakkaspäiviin. Muhkeassa pipossa on harjattu pehmeä pinta ja ilmeikäs leveä resori. Jokainen pipo on käsin valmistettu ja viimeistelty tehden niistä uniikkeja yksilöitä. Balmuir Aurora kid Mohair -pipo on valmistettu angora vuohen ensivillasta, joka ei kutita iholla. Kid mohair on ilmava ja pehmeä luonnonkuitu, jonka vuoksi tuotteesta saattaa irrota hieman karvaa. Aurora kid mohair -pipoja on saatavilla useissa herkullisissa väreissä, joita voi yhdistää näyttäviin Aurora kid mohair -huiveihin. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Lisätiedot

Tuotekoodi 131315830
Lisätiedot Ei
Kokotiedot ei saatavilla
Lisätiedot

Aurora kid mohair -pipoja on saatavilla useissa herkullisissa väreissä, joita voi yhdistää näyttäviin Aurora kid mohair -huiveihin. Kid mohair on ilmava ja pehmeä luonnonkuitu, jonka vuoksi tuotteesta saattaa irrota hieman karvaa. Lue lisää kid mohairin hoito-ohjeista. Balmuir Aurora kid mohair -tuotteissa käytetty mohair-villa tulee tiloilta, jotka ovat läpäisseet kolmannen osapuolen tekemän auditoinnin ja joilla huolehditaan eläinten hyvinvoinnista Mohair South African asettamien tarkkojen säädösten mukaisesti. Lisätietoja mohairin alkuperästä.

Kampanja ei saatavilla