Aurora kid mohair -peitto - Tummanvioletti

379,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :

Aurora Kid Mohair -peitto on upea sisustuselementti ja täydellinen viileiden iltojen lämmittäjä. Peitto on valmistettu ihanan pehmeästä ja lämpimästä angoravuohen ensivillasta. Kid mohair -villa ei kutita eikä ärsytä ihoa, toisin kuin aikuisen vuohen mohairvilla. Jokainen peitto on käsin valmistettu ja viimeistelty tehden niistä uniikkeja yksilöitä. Angoravuohi tuottaa ensikarvansa vain kerran tehden materiaalista hyvin harvinaisen. Voit huoltaa peittoa Balmuir-mohairharjalla, joka uudistaa neuloksen pehmeyden ja ilmavuuden.


Balmuir Kid Mohair -tuotteissa käytetty mohair-villa tulee tiloilta, jotka ovat läpäisseet kolmannen osapuolen tekemän auditoinnin ja joilla huolehditaan eläinten hyvinvoinnista Mohair South African asettamien tarkkojen säädösten mukaisesti. Lisätietoja mohairin alkuperästä.

Kuvaus
Materiaali: 78% kid mohair, 13% villa, 9% nailon
Väri: Tummanvioletti
Koko: 115x180cm
Hoito-ohje: Käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Älä silitä. Harjaa kuivana. Kuivapesua suositellaan.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Etelä-Afrikka

Yksityiskohdat

Balmuir-Kid Mohair peitto on upea sisustuselementti ja ihana syys- ja talvi-iltojen lämmittäjä. Peitto on valmistettu vuoden ikäisen angora vuohen ensimmäisestä karvasta, joka tekee siitä poikkeuksellisen pehmeän ja lämpimän. Kid mohair ei kutita eikä ärsytä ihoa, toisin kuten aikuisen vuohen mohair villa. Jokainen peitto on käsin valmistettu ja käsin viimeistelty tehden niistä uniikkeja yksilöitä. Angora vuohi tuottaa ensikarvan vain kerran tehden materiaalista harvinaisen.

Lisätiedot

Tuotekoodi 131301516
Lisätiedot Ei
Kokotaulukko ei saatavilla
Lisätiedot ei saatavilla