Aurora kid mohair -huivi - Ultramarine

139,00 €

Arvioitu toimitusaika: 1-2 viikkoa

Valitse määrä :

Balmuir esittelee uuden Balmuir Finland -malliston Suomen 100-vuotisitsenäisyyden ja Balmuirin 10-vuotisjuhlan kunniaksi. Mallisto kunnioittaa Suomen sinivalkoisen lipun värejä ja erottuu muusta valikoimasta lumenvalkoisella lahjapakkauksella ja Balmuir Finland -logolla. Balmuirin kauniin sininen Aurora kid mohair -huivi on upea katseenvangitsija.Balmuir Aurora kid mohair -huivi on ihanan runsas ja pehmeä, ja lämmittää hyvin viileälläkin säällä. Huivi tuo upean lisän asuun ja sopii hyvin myös ylelliseksi juhla-asusteeksi. Saatavana useassa herkullisessa värissä. Balmuir Aurora kid Mohair -huivi on valmistettu angoravuohen ensivillasta, joka ei ärsytä ihoa.​ Kid mohair on ilmava ja pehmeä luonnonkuitu, jonka vuoksi tuotteesta saattaa irrota hieman karvaa.


Balmuir Aurora kid mohair -tuotteissa käytetty mohair-villa tulee tiloilta, jotka ovat läpäisseet kolmannen osapuolen tekemän auditoinnin ja joilla huolehditaan eläinten hyvinvoinnista Mohair South African asettamien tarkkojen säädösten mukaisesti. Lisätietoja mohairin alkuperästä.

Kuvaus
Materiaali: 78% kid mohair, 13% villa, 9% nailon
Väri: Ultramarine
Koko: 35x160cm
Hoito-ohje: Käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Älä silitä. Harjaa kuivana. Kuivapesua suositellaan.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

Balmuir esittelee uuden Balmuir Finland -malliston Suomen 100-vuotisitsenäisyyden ja Balmuirin 10-vuotisjuhlan kunniaksi. Mallisto kunnioittaa Suomen sinivalkoisen lipun värejä ja erottuu muusta valikoimasta lumenvalkoisella lahjapakkauksella ja Balmuir Finland -logolla. Balmuirin kauniin sininen Kid Mohair -huivi on upea katseenvangitsija. Se on ihanan runsas ja pehmeä, ja lämmittää navakan pohjoistuulen puhaltaessa. Huivi sopii hyvin ylelliseksi juhla-asusteeksi ja se tuo piristystä myös arkiseen asuun. Balmuir Kid Mohair -huivi on valmistettu angora vuohen ensivillasta, joka ei kutita iholla.​ Toimitamme huivin kauniissa lumenvalkoisessa, silkkinauhoin viimeistellyssä lahjapakkauksessa. DESCRIPTION Material: 78% kid mohair, 13% wool, 9% nylon binder Colour: Ultramarine Size: 35x160cm Product care: Dry clean Package: Balmuir Finland gift box

Lisätiedot

Tuotekoodi 131308651