Arona-tyynynpäällinen koristereunuksella - Old Rose

29,50 €

59,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :
Balmuir Arona -pellavatyynynpäälliset koristereunuksella sopivat loistavasti makuu- ja olohuoneen piensisustukseen. Klassiset, vaaleat sävyt on helppo yhdistää moneen tyyliin. Pellava on käytössä hengittävää ja kestävää ja se tuntuu mukavalta ihoa vasten niin viileällä kuin lämpimällä säällä. Balmuirin pellavatuotteet ovat myös helppohoitoisia, sillä niitä ei tarvitse silittää.

Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä irtoaa nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.
Kuvaus
Materiaali: 100% pesty pellava, valmistettu Euroopassa
Väri: Old rose
Koko: 45x45cm
Hoito-ohje: Konepesu 40°C. Pesu erillään muista tekstiileistä. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Liettua

Yksityiskohdat

Balmuir Arona cushion covers with a trim are a perfect addition to your living room or bedroom decor. Classic, light colours are easy to combine with different styles. The cushion covers are made of linen, which is breathable and durable. Linen feels comfortable against the skin both in hot and cool temperatures. Balmuir's linen products are easy to take care of, as they do not require ironing. Please notice, that linen is a natural fiber and pilling is a common side effect of using and washing linen especially for the first time.

Lisätiedot

Tuotekoodi 161835407
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot

Sisätyyny hankittava erikseen.

Kampanja Ei