Amalfi-tyynynpäällinen - Light Sand

49,00 €

Loppu verkkokaupasta toistaiseksi

Kivipestystä puuvillasta valmistettu vohvelikankainen Amalfi-tyynynpäällinen tuo kotiisi raikasta tunnelmaa. Koristetyyny on tyylikäs lisä sohvalle tai petaukseen. Materiaalin ainutlaatuisen pesukäsittelyn tuloksena tyynynpäällinen tuntuu miellyttävän pehmeältä. Tyynyssä on piilovetoketju. Täydennä kokonaisuus Amalfi-malliston peitolla. Ajattomaan Amalfi-mallistoon kuuluu helposti yhdisteltäviä kodintekstiilejä klassisissa sävyissä.


Sisätyyny hankittava erikseen.

Kuvaus
Materiaali: 100% kivipesty puuvilla
Väri: Light sand
Koko: 50x50cm
Hoito-ohje: Konepesu 40°C. Muotoile tuote kosteana. Rumpukuivaus kielletty. Silitä matalimmalla lämmöllä.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Portugali

Yksityiskohdat

Kivipestystä puuvillasta valmistetut vohvelikankaiset Amalfi-sisustustyynynpäälliset tuovat sisustukseen raikkautta ja näyttävyyttä. Kivipesty puuvilla on helppohoitoinen materiaali, minkä ansiosta ajattomat Amalfi-tuotteet ovat hyvä valinta myös mökille tai terassille. Materiaalin ainutlaatuisen pesukäsittelyn tuloksena tyynynpäällinen tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten.

Luo persoonallinen sisustus yhdistelemällä erilaisia materiaaleja ja tekstuureja keskenään. Amalfi-mallistoon kuuluu useita toisiinsa sopivia tuotteita kauniissa värivaihtoehdoissa.

Konepesu 40 asteessa. Muotoile kosteana. Ei rumpukuivausta. Sisätyyny hankittava erikseen. Tyynynpäällisessä on piilovetoketju.

Lisätiedot

Tuotekoodi 232102808
Lisätiedot Ei
Kokotaulukko ei saatavilla
Lisätiedot ei saatavilla