Amalfi-tyynynpäällinen - Light Sand

49,00 €

Loppu verkkokaupasta toistaiseksi

Kivipestystä puuvillasta valmistettu vohvelikankainen Amalfi-tyynynpäällinen tuo kotiisi raikasta tunnelmaa. Koristetyyny on tyylikäs lisä sohvalle tai petaukseen. Materiaalin ainutlaatuisen pesukäsittelyn tuloksena tyynynpäällinen tuntuu miellyttävän pehmeältä. Tyynyssä on piilovetoketju. Täydennä kokonaisuus Amalfi-malliston peitolla. Ajattomaan Amalfi-mallistoon kuuluu helposti yhdisteltäviä kodintekstiilejä klassisissa sävyissä.


Sisätyyny hankittava erikseen.

Kuvaus
Materiaali: 100% kivipesty puuvilla
Väri: Light sand
Koko: 50x50cm
Hoito-ohje: Konepesu 40°C. Muotoile tuote kosteana. Rumpukuivaus kielletty. Silitä matalimmalla lämmöllä.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Portugali

Yksityiskohdat

Kivipestystä puuvillasta valmistetut vohvelikankaiset Amalfi-sisustustyynynpäälliset tuovat sisustukseen raikkautta ja näyttävyyttä. Kivipesty puuvilla on helppohoitoinen materiaali, minkä ansiosta ajattomat Amalfi-tuotteet ovat hyvä valinta myös mökille tai terassille. Materiaalin ainutlaatuisen pesukäsittelyn tuloksena tyynynpäällinen tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten.

Luo persoonallinen sisustus yhdistelemällä erilaisia materiaaleja ja tekstuureja keskenään. Amalfi-mallistoon kuuluu useita toisiinsa sopivia tuotteita kauniissa värivaihtoehdoissa.

Konepesu 40 asteessa. Muotoile kosteana. Ei rumpukuivausta. Sisätyyny hankittava erikseen. Tyynynpäällisessä on piilovetoketju.

Lisätiedot

Tuotekoodi 232102808