Alexa-kashmirneule - Light Sand Melange

0,00 €

Valitse määrä:

Alexa Dagmarin kanssa yhteistyössä suunnitellussa kashmirneuleessa on näyttävät, leveät, trumpettihihat. Halkiot hihasuissa ja helman sivusaumoissa korostuvat liikkeessä. Kashmirneuleessa on naisellinen v-pääntie ja kaunis ribattu neulospinta.


Mitä olisikaan Suomen syksyiset ja talviset kelit ilman täydellistä turvaneuletta? Pitkähihainen ja v-aukkoinen neule on kauniin naisellinen ja keveä, ja siitä muodostuu takuulla luottovaate jokaisen vaatekaappiin.” Alexa Dagmar, 2019.


Rajoitettu saatavuus – tilaa omasi jo tänään!


Ostaessasi Alexa-kashmirvaatteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta tuotteen mukana. Kampaathan vaatteen ribbineuloksen suuntaisesti. Suosittelemme kashmirneuleiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Lue lisää kashmirneuleiden hoito-ohjeista >


Tutustu kokotaulukkoon >.


Lue lisää BMuir by Alexa Dagmar -kashmirmallistosta >.


BMuir by Alexa Dagmar logo

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir. Erittäin hieno kashmirkuitu: 12 gauge, 15,5–16 mikro, pituus 34–36 mm.
Väri: Light sand melange
Koko: XS, S, M, L
Tuotteen mukana: Kashmirkampa
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi alexa-v-neck-knit-light-sand-melange