Alexa-kashmirhousut - Grey Melange

0,00 €

Valitse määrä:

Alexa Dagmarin kanssa yhteistyössä suunnitellut ribatut kashmirhousut ovat sekä näyttävät, mutta myös erittäin pehmeät ja mukavat. Kashmirhousujen neuloksessa on käytetty näyttävää ja joustavaa ribbineulosta. Housujen miellyttävää käyttökokemusta lisää myös joustava vyötärönauha.


Halusin haastaa itseni suunnittelemaan housut, joissa yhdistyisi pehmeiden verkkareiden mukavuus sekä toimistokelpoisuus – kuulostaa melko täydelliseltä, eikö vain? Rib-neulos ja lahkeen suora leikkaus luo housuihin ryhdikkään siluetin, ja laadukkaan kashmirin pumpulinen pehmeys ihastuttaa joka hetkenä, jokaisessa tilaisuudessa.” Alexa Dagmar, 2019.


Rajoitettu saatavuus – tilaa omasi jo tänään!


Ostaessasi Alexa-kashmirvaatteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta tuotteen mukana. Kampaathan vaatteen ribbineuloksen suuntaisesti. Suosittelemme kashmirneuleiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Lue lisää kashmirneuleiden hoito-ohjeista >


Tutustu kokotaulukkoon >.


Lue lisää BMuir by Alexa Dagmar -kashmirmallistosta >.


BMuir by Alexa Dagmar logo

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir. Erittäin hieno kashmirkuitu: 12 gauge, 15,5–16 mikro, pituus 34–36 mm.
Väri: Meleerattu harmaa
Koko: XS, S, M, L
Tuotteen mukana: Kashmirkampa
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi alexa-sweatpants-grey-melange