Castelle-pussilakana

Alkaen 160,00 €
Varastossa

Hienostunut, satiinikudottu Castelle-pussilakana hurmaa pehmeydellään ja hienostuneella kiillollaan. Pussilakana on valmistettu korkealaatuisesta 300TC luomupuuvillasta.

Hienostunut, satiinikudottu Castelle-pussilakana hurmaa pehmeydellään ja hienostuneella kiillollaan. Pussilakana on valmistettu korkealaatuisesta 300TC luomupuuvillasta. Lakanaan on brodeerattu yksinkertaisen tyylikäs B-logo ja sen alareunassa on huomaamaton nappikiinnitys. Pussilakanasta on saatavilla myös tuplaleveä kingsize-koko parisänkyyn.

Lisätietoja
SKUcastelle-duvet-cover-several-sizes-dark-taupe
VäriDark taupe
Hoito-ohjeKonepesu 60°C. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
ValmistusmaaPortugali
Materiaali300TC luomupuuvillasatiini
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
Muuta

Puuvillasatiinivuodevaatteet

Kaikki pussilakanat

Puuvillasatiini – hienostunutta kiiltoa

Puuvillasatiinilakanoille on tyypillistä korkea kiilto ja ylellinen tuntu. Puuvillasatiiniset vuodevaatteet hurmaavat pehmeydellään ja hienostuneella kiillollaan. Puuvillasatiiniset vuodevaatteet tuntuvat silkkisen pehmeiltä ihoa vasten ja ne tuovat makuuhuoneen sisustukseen klassista eleganssia. 

Lankaluku kertoo lankojen määrän neliötuumalla kangasta. Lyhenne TC tulee sanoista thread count. Mitä suurempi langantiheys, sitä parempi laatu. Satiinikudottujen lakanoiden lankatiheys on korkea, vähintään 300TC. Tämä tekee lakanoista erityisen kestävät, mutta myös sileät, sillä vastaavia lankoja käytetään vain kaikkein hienoimpien vuodevaatteiden valmistuksessa. Lakanoissa on käytetty tiukkakierteistä lankaa, jolloin siitä kudotut kankaat tuntuvat vahvalta ja tiiviiltä.

Hoito-ohjeet:

  • Käännä pussilakanat ja tyynyliinat nurinpäin ennen pesua.

  • Puuvillasatiinilakanat ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Useimmat puuvillatuotteet kestävät 60°C vesipesua. Tummat ja vaaleat sävyt suositellaan pestäväksi erillään.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä