Caspian-pussilakana

Alkaen 220,00 €
Varastossa

Petaa sänkyyn pehmeät ja silkkisen sileät Caspian-vuodevaatteet. Egyptin puuvillasta valmistetun Caspian-pussilakanan yläosassa on tyylikäs, kaksinkertainen tone-to-tone-koristeommel.

Petaa sänkyyn pehmeät ja silkkisen sileät Caspian-vuodevaatteet. Egyptin puuvillasta valmistetun Caspian-pussilakanan yläosassa on tyylikäs, kaksinkertainen tone-to-tone-koristeommel. Perkaalikudonta antaa vuodevaatteille upean tekstuurin ja kauniin himmeän pinnan. Kevyet ja viileät perkaalilakanat tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Pussilakanasta on saatavilla myös tuplaleveä kingsize-koko parisänkyyn.

Lisätietoja
SKUcaspian-duvet-cover-several-sizes-taupe
ValmistusmaaPortugali
VäriTaupe
Hoito-ohjeKonepesu 60°C. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
Materiaali300TC Egyptin puuvilla
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
Muuta

Ylelliset Caspian-vuodevaatteet tuovat kotiin ripauksen hotellitunnelmaa. Kestävä ja helppohoitoinen perkaalipuuvilla vain paranee käytössä.

Caspian-vuodevaatteet

Kaikki pussilakanat

Perkaalipuuvilla - nuku kuin hotellissa 

Perkaalipuuvilla eli percale on sileä ja erittäin pehmeä materiaali, joka tuo mieleen ylelliset hotellilakanat. Tiheäkudoksisessa ja kestävässä perkaalikankaassa on hieman rapea tuntuma ja himmeästi hohtava pinta.  Lankaluku kertoo lankojen määrän neliötuumalla kangasta. Lyhenne TC tulee sanoista thread count. Mitä suurempi langantiheys, sitä parempi laatu. Caspian-vuodevaatteiden lankatiheys on korkea, 300TC. Tämä tekee lakanoista erityisen kestävät, mutta myös sileät, sillä vastaavia lankoja käytetään vain kaikkein hienoimpien vuodevaatteiden valmistuksessa. 

Hoito-ohjeet:

  • Käännä pussilakanat ja tyynyliinat nurinpäin ennen pesua.

  • Puuvillalakanat ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Useimmat puuvillatuotteet kestävät 60°C vesipesua. Tummat ja vaaleat sävyt suositellaan pestäväksi erillään.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä