Balmuir Brand Store ja Outlet Oulu 

Aukioloajat ja osoite

Isokatu 26
90100 Oulu

+358-50-353-3112

brandstoreoulu@balmuir.com

 

Avoinna

Ma - pe 10 - 18

La 10 - 17

 

Poikkeukselliset aukioloajat:

Torstaina 18.8.2022 avoinna 10-20, Korttelihaipakka-tapahtuma

 

Seuraa meitä 

Facebook

Instagram

 

Tutustu uutuuksiin ja outlet-valikoimaan

Balmuirin Oulun myymälässä on esillä monipuolinen valikoima sisustus- ja muotituotteita. Kaikki liikkeestä ostetut tuotteet pakataan lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle.

Liikkeestä löytyy rakastetuimmat klassikkotuotteemme sekä raikkaat uutuustuotteemme. Myymälästä löydät myös mallistosta poistuvia tuotteita Outlet-hintaan. Asiantunteva henkilökuntamme antaa mielellään pukeutumisvinkkejä ja stailaa tyylikkään yhdistelmän BMuir-vaatteista ja siihen sopivasta huivista ja laukusta. Liikkeestämme löydät myös paljon ideoita kodinsisustukseen.

Astu sisään!

Suunnittele tuotteeseen haluamasi nimikointi 

Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu laukku, huivi tai vaikkapa kylpytakki tuo arjen pientä ylellisyyttä ja toimii myös persoonallisena lahjana.

Voimme painaa Balmuirin laukkuihin, lompakoihin ja avaimenperiin haluamasi nimen tai nimikirjaimet. Kaunis monogrammi on foliopainatus, joka tehdään yli 130 celsiusasteeseen lämpenevällä laitteella. Työ vaatii tarkkuutta. Oulun liikkeestämme ostetut tuotteet monogrammataan varastollamme, ja saat valmiit tuotteet 7-10 päivän kuluessa ostosta.

Myös Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Highland-kashmirhuivit voidaan nimikoida brodeerauksella lisämaksusta. Esimerkiksi kylpytakin selkään voidaan nimikoida kauniilla kaunofontilla nimi tai puhuttelunimi, kuten rakas, kulta, äiti tai isä. Brodeeraus tehdään usein sävy sävyyn tuotteen kanssa, jolloin lopputulos on tyylikäs ja harmoninen. Brodeeraus tehdään Tampereella, joten brodeerattavien tuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa normaalia pidempi. 

Tervetuloa ostoksille ja inspiroitumaan!

Balmuir Oulu

Balmuir Oulu