Balmuir Brand Store Helsinki

Aukioloajat ja osoite

Pohjoisesplanadi 25-27

00100 Helsinki

 

+358-50-406-2830

brandstorehelsinki@balmuir.com

 

Avoinna

ma - pe 11 - 19

la 11 - 17

 

Kesän aukioloajat 3.6 - 31.8.2024

ma - pe 10 - 19

la 10 - 17

su 12 - 16

 

Poikkeusaukioloajat:

Torstai 16.5 11 - 17 (Yksityistilaisuus 17 - 19)

Torstai 23.5 11 - 17 (Yksityistilaisuus 17 - 19.30)

Juhannusaatto 21.6 Suljettu

Juhannuspäivä 22.6 Suljettu

 

Seuraa meitä

Facebook

Instagram

Balmuirin liike Helsingin ydinkeskustassa

Balmuirin Esplanadin lippulaivamyymälässä on esillä monipuolinen valikoima sisustus- ja muotituotteita. Kaikki liikkeestä ostetut tuotteet pakataan lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle.

Liikkeestä löytyy rakastetuimmat klassikkotuotteemme sekä raikkaat uutuustuotteemme. Asiantunteva henkilökuntamme antaa mielellään pukeutumisvinkkejä ja stailaa tyylikkään yhdistelmän BMuir-vaatteista ja siihen sopivasta huivista ja laukusta. Liikkeestämme löydät myös paljon ideoita kodinsisustukseen.

Balmuir lanseeraa Balmuir Care Spa -huolto- ja korjauspalvelun Balmuir Brand Store Helsinkiin 23.6.2022. Tutustu tarkemmin Care Spa -palveluun täällä.

Astu sisään!

Suunnittele tuotteeseen haluamasi nimikointi 

Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu laukku, huivi tai vaikkapa kylpytakki tuo arjen pientä ylellisyyttä ja toimii myös persoonallisena lahjana.

Voimme painaa liikkeessämme Balmuirin laukkuihin, lompakoihin ja avaimenperiin haluamasi nimen tai nimikirjaimet. Kaunis monogrammi on foliopainatus, joka tehdään yli 130 celsiusasteeseen lämpenevällä laitteella. Työ vaatii tarkkuutta, ja yhden tuotteen nimikointiin kuluukin noin 10-15 minuuttia. Monogrammaus on mahdollista saada hopean tai kullan värisenä.

Myös Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Highland-kashmirhuivit voidaan nimikoida brodeerauksella lisämaksusta. Esimerkiksi kylpytakin selkään voidaan nimikoida kauniilla kaunofontilla nimi tai puhuttelunimi, kuten rakas, kulta, äiti tai isä. Brodeeraus tehdään usein sävy sävyyn tuotteen kanssa, jolloin lopputulos on tyylikäs ja harmoninen. Brodeeraus tehdään Tampereella, joten brodeerattavien tuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa normaalia pidempi. 

Tervetuloa ostoksille ja inspiroitumaan!

Lämpimästi tervetuloa liikkeeseemme!