Pellava

BMUIR-PELLAVAMALLISTO

Ilmavat pellavavaatteet on helppo yhdistää eriväristen asusteiden ja muiden luonnonkuitujen kanssa.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

RENNOT PELLAVAVAATTEET

Pellavavaatemallisto koostuu keveistä ja kauniisti laskeutuvista yläosista, hameista, mekoista sekä housuista, jotka vievät ajatukset aurinkoisiin kesäpäiviin. Vaatteet on valmistettu Euroopassa laadukkaasta, 100 % pellavasta. 

Mallisto on suunniteltu monikäyttöiseksi, vaatteet sopivat hyvin niin toimistoon, juhliin kuin arkeen. Pellavavaate on helppo myös yhdistää eriväristen asusteiden ja muiden luonnonkuitujen kanssa.

HELPPOHOITOISET PELLAVAVAATTEET

Erityisen viimeistelykäsittelyn ansiosta pellavakangas on ohut ja kevyt, joten se laskeutuu kauniisti ja tuntuu pehmeältä päällä. Pellavavaatteet toimivat erityisen hyvin kesähelteillä.

BMuir-pellavavaatteet valmistetaan Liettuassa 100 % pellavasta. Balmuir on tehnyt yhteistyötä tämän liettualaisen valmistajan kanssa jo useita vuosia, sillä samassa paikassa valmistetaan myös Balmuirin pellavaiset pyyhkeet, vuodevaatteet, kylpytakit ja keittiötekstiilit. Lue lisää valmistuksesta >

Pellava on helppohoitoinen luonnonkuitu. Pellavavaatteet voidaan pestä väljästi 40 asteen pesuohjelmassa. Vaatteet eivät välttämättä vaadi silitystä, sillä ne voi suoristaa kosteana.