Kashmir

Kashmir

BMuir collection is a premium line of cashmere clothing part of the Balmuir brand. Find the perfect knitwear items for any occasion. All knitwear is easy to combine with different looks. Made of the finest Inner Mongolian cashmere, BMuir collection makes you feel comfortable and warm where ever you are. The collection is limited, so order your favourites now!

Upon purchasing a BMuir cashmere product you will receive a cashmere comb free of charge to take care of your product.

BMUIR-KASHMIRMALLISTO

BMuir-kashmirmallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmista luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

PEHMEÄT KASHMIRVAATTEET

BMuir-kashmirmallisto sisältää hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja neuletakkeja, neulepuseroita, huppareita, housuja ja ponchoja. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Syksyllä 2021 lanseerattiin vaate-ja asustemallisto värjäämättömästä kashmirista. Maanläheinen värjäämätön kashmirmallisto tuo sinut lähemmäksi luontoa. Värjäämättömän kashmirin valmistusprosessissa on käytetty vähemmän kemikaaleja ja kulutettu vähemmän vettä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän valinnan. Mallisto on saatavilla kauniissa, kashmirvillan luonnollisissa sävyissä.

VAATTEET 100 % KASHMIRISTA

BMuirin 100 % kashmirtuotteet valmistetaan parhaimmasta Sisä-Mongolian kashmirista, joka on maailmanlaajuisesti arvostettua. Iholla kashmir tuntuu erittäin pehmeältä hienon ja pitkän kuitunsa ansiosta. Kashmir on myös hengittävä materiaali, eikä sähköisty herkästi.

Kashmirkuidun hienoutta mitataan microneissa. Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Balmuirin tuotteissa käytettävä kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5–16 micronia ja pituudeltaan 34–36 millimetriä. Pitkä kuitu ei nyppyynny yhtä helposti kuin lyhyt.

HUOLLA KASHMIRVAATTEITASI

Pitääksesi kashmirtuotteen kauniina ja kestävänä säännöllinen huolto on tärkeää. Kashmirneuleelle tulee antaa lepopäiviä ja sitä on hyvä tuulettaa. Parhaiten neule pysyy muodossaan, kun säilytät sitä viikattuna.

Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen huolellinen käsinpesu on mahdollista. Muistathan, että kashmirtuotteet tulee muotoilla kosteana ja kuivattaa tasolla. Lue lisää hoito-ohjeista >