BMuir-vaatteet

BMuir-mallisto

BMuir-vaatemallisto on suunniteltu tunne ja tyyli edellä, tarjoten asiakkaillemme ajattomia vaatekaapin kulmakiviä ja ikisuosikkeja, joista jokainen voi rakentaa omannäköisensä tyylin. Vaatemalliston punaisena lankana kulkevat laadukkaat luonnonmateriaalit, jotka sopivat täydellisesti aktiiviseen ja elämästä nautiskelevaan elämäntyyliin.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

Osta vaatteita

Pehmeät Kashmirneuleet

BMuir-kashmirmallisto koostuu pehmeistä, 100 % kashmirista valmistetuista neulevaatteista.

Malliston kashmirvaatteet valmistetaan parhaimmasta Sisä-Mongolian kashmirista, joka on maailmanlaajuisesti arvostettua. Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Lue lisää kashmirmalliston suunnittelusta ja hoito-ohjeista  >


Osta kashmirvaatteita 

Lue lisää kashmirmallistosta 

Premium Nahkavaatteet

BMuir-nahkavaatemallisto vaatteet sisältää premium-laatuisia nahkahameita ja -housuja. Aidosta nahasta valmistetut vaatteet ovat lämpimiä, mutta hengittäviä, tehden niistä loistavan valinnan viileälle säälle.

BMuir-malliston nahkaiset hameet ja housut ovat loistava lisä syksyn ja talven tyyliisi. Lisää tyyliisi ripaus asennetta yhdistämällä linjakas, sileä nahka pehmeään suosikkineuleeseesi. Lue lisää mallistosta ja hoito-ohjeista >


Tutustu nahkavaatteisiin 

Lue lisää nahkavaatteista 

Höyhenen pehmeä takkimallisto

Balmuirin valikoima laajenee uudella untuvatakkimallistolla. Takkien pinta- ja vuorikangas on valmistettu kierrätetystä polyamidista, kun taas takkien sisus on valmistettu eettisesti tuotetusta 90 % untuvasta ja 10 % höyhenestä (RDS). Takissa on läpitikatut untuvakanavat, jotka pitävät untuvan paikallaan neljän kangaskerroksen sisällä varmistaen premium-laadun ja kestävyyden.

Uudet untuvatakit pitävät sinut lämpimänä koko kylmän kauden. Untuvatakit ovat täydellinen yhdistelmä ajatonta designia ja käytännöllisyyttä. Tutustu mallistoon >


Tutustu untuvatakkeihin 

Merinovillasilkki

Balmuirin extra fine merinovilla silkkisekoitus on uusi materiaali, jossa yhdistyy kahden ylellisen luonnonmateriaalin parhaat ominaisuudet.

Balmuirin merinovillasilkki on valmistettu 75 % extra fine -merinovillasta ja 25 % silkistä. Hengittävä merinovilla on luonnon ihmemateriaali, joka tuo sekoitukseen hellävaraista lämpöä. Nimike “extra fine” merinovillan edessä tarkoittaa, että villa on erityisen pitkäkuituista tehden villasta sileää, pehmeää ja kestävää. Silkin ominaisuudet puolestaan tuovat materiaaliin hienostuneen hohdon ja silkkisen pehmeyden. Uusi materiaali tuntuu päällä sileältä ja kevyeltä sopien täydellisesti viileneviin kesäiltoihin sekä syksyn kerrospukeutumiseen. Lue lisää materiaaleista ja hoito-ohjeista >


Tutustu merinovillasilkkivaatteisiin 

Hienostuneet Silkkivaatteet

BMuir-silkkivaatemalliston vaatteet ovat hienostuneita ja ajattomia. Kauniisti laskeutuva silkki on näyttävä materiaali, jolla saa uutta ilmettä asukokonaisuuteen.

Silkkikuitu on kevyt ja vahva. Koska silkki on lämpötilaan mukautuva materiaali, se tuntuu iholla miellyttävältä. Villan tavoin silkkivaate on talvella lämmin, kesällä mukavan vilpoinen. Oikein huollettuna silkkivaatteet antavat iloa vuosiksi eteenpäin. Lue lisää mallistosta ja hoito-ohjeista >


Ihastu silkkivaatteisiin 

Lue lisää silkkimallistosta 

Puuvilla

Pimapuuvilla on yksi maailman eksklusiivisimmista puuvillalaaduista. Kaliforniassa kasvaneen puuvillan pitkä, vahva kuitu antaa materiaalille sen ominaisen silkkisen pehmeän pinnan.

Pitkä puuvillalaatu tekee kankaasta lujan ja kestävän materiaalin. Lue lisää materiaaleista ja hoito-ohjeista>.


Tutustu puuvillavaatteisiin 

Rennot pellavavaatteet

BMuir-pellavamallistossa on keveitä ja kauniisti laskeutuvia toppeja,  housuja, hameita ja mekkoja. Vaatteet on valmistettu  Euroopassa 100 % pellavasta. Ilmava ja hengittävä pellava sopii erityisen hyvin kesään.

Rennot pellavavaatteet on suunniteltu monikäyttöisiksi ja ne on sopivat hyvin arkeen ja juhlaan. Lue lisää mallistosta ja hoito-ohjeista>.


Tutustu pellavavaatteisiin 

Lue lisää pellavavaatteista