Kehys- ja aurinkolasimallisto – Balmuir x Instrumentarium

Balmuir-blogi 24. helmikuuta 2022

 

Osana Balmuirin 15-vuotisjuhlavuotta lifestylebrändin valikoima laajenee uudelle alueelle. Balmuirin ja Instrumentariumin ensimmäisessä kehys- ja aurinkolasimallistossa yhdistyvät elegantti muotoilu ja vastuulliset materiaalit. Mallisto tarjoaa kauniita, käytännöllisiä ja ekologisia tuotteita, jotka tuovat käyttäjälleen iloa jokaiseen päivään. 

 

Värjäämätön kashmir

Värjäämätön kashmir

 

Kehysmallisto sisältää viisi aurinkolasimallia ja viisi silmälasimallia kahdessa värissä. Molemmissa mallistoissa on neljä naisten kehysmallia ja kaksi unisex-mallia. Lisäksi saatavilla on upea limited edition -aurinkolasiketju, jonka voi yhdistää kaikkiin kehys- ja aurinkolasimalleihin. Inspiroidu monipuolisesta mallistosta, josta löydät niin ajattomia kuin trendikkäitä vaihtoehtoja. Laadukkaat lasit viimeistelevät tyylisi niin arjessa kuin vapaa-ajalla ja korostavat omaa, persoonallista olemustasi.

 

Malliston kehykset ovat ikonisia ja itsevarmoja. Suunnittelussa on huomioitu värien yhdisteltävyys ja pohjoismainen käyttömukavuus. Materiaaliksi on valittu vastuullinen bioasetaatti, joka on biologisesti hajoava materiaali. Luonnonmateriaalipohjaisessa asetaatissa yhdistyvät selluloosa-asetaatti ja kasviperäinen pehmitinaine. Mallistosta löytyvät myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut aurinko- ja silmälasit.

 

Värjäämätön kashmir

Värjäämätön kashmir

 

Sekä silmälasit että aurinkolasit ovat saatavilla Instrumentarium-verkkokaupasta ja kaikista Instrumentarium-liikkeistä Suomessa ja Virossa. Aurinkolasit ovat saatavilla myös Balmuirin verkkokaupasta sekä Brand Storeista Oulussa ja Helsingissä. Ostopaikasta riippumatta kaikkien malliston aurinkolasien istuvuus voidaan veloituksetta säätää juuri sinulle sopivaksi Instrumentariumin liikkeissä. Instrumentariumissa voidaan myös vaihtaa linssit juuri sinulle sopiviksi, esimerkiksi omilla voimakkuuksilla tai polarisaatiolla. 

 

Osta aurinkolaseja