Balmuirin uusi omistuspohja tukee yhtiön kansainvälistä kasvua

Tiedote 3.5.2019

Polap-Team Oy on ostanut lifestyle-brändi Balmuirin omistavan Wheslyn Group Oy:n koko osakekannan. Polap-Team on lahtelaisen L-Fashion Group Oy:n emoyritys. Yrityskauppa tukee Balmuirin kasvustrategiaa ja vahvistaa sen kansainvälistä toimintaa.

”Olemme jo pitkään etsineet oikeaa yhteistyökumppania, joka takaa riittävät resurssit pitkäjänteiseen kehitystyöhän ja kansainväliseen kasvuun. Neuvottelimme useampien ulkomaisten tahojen ja pääsijoittajien kanssa, mutta uskomme, että Polap-Teamin kanssa pystymme parhaiten varmistamaan Balmuirin jatkuvuuden ja tulevaisuuden vision toteuttamisen. Uuden omistajan vahvat suhteet muun muassa eurooppalaisiin ja venäläisiin jälleenmyyjiin vahvistavat markkina-asemaamme ja tukevat kansainvälistä kasvuamme. Meille on tärkeää, että ostaja kunnioittaa tekemäämme työtä ja haluaa entisestään vahvistaa brändiämme. Hienointa on, että yhtiömme jatkaa suomalaisen perheyrityksen omistuksessa ja ostajalla on vankat resurssit tukea seuraavaa kasvuloikkaamme”, sanoo Balmuirin toimitusjohtaja Heidi Jaara.

”Arki Balmuirissa jatkuu normaalisti ja jatkan toistaiseksi yhtiön toimitusjohtajana. Pitkäaikainen haaveeni on ollut siirtyä Balmuirin hallitukseen ja jatkaa yhtiön strategista kehittämistä ja tulevaisuuden visiointia sieltä käsin. Myös tämä haave on pian toteutumassa”, Jaara kertoo.

Balmuir jatkaa toimintaansa Polap-Teamin itsenäisenä tytäryhtiönä.

”Uskomme Balmuirin brändin tulevaisuuden kasvupotentiaaliin sekä kotimaassa että ulkomailla. Balmuirin vahvuudet ovat laadukkaissa muotiasusteissa, sisustustekstiileissä ja lahjatavaroissa. Tavoitteenamme on kehittää yhtiötä kansainväliseen kasvuun”, kertoo Polap-Teamin toimitusjohtaja Tiina Luhtanen.

 

Polap-Team Oy on suomalainen vuonna 2014 perustettu perheyritys, jonka päätoimiala on vaatteiden valmistus ja markkinointi. Polap-Team Oy on lahtelaisen L-Fashion Group Oy:n emoyritys.

Wheslyn Group Oy vuonna 2007 perustettu yhtiö, jonka liikevaihto oli 8,2 miljoonaa euroa vuonna 2018 Yritys työllistää Suomessa 50 henkilöä ja sen tuotteita on myyty yli 70 maahan. 

 

Lisätietoja:

info@balmuir.com, +358 50 361 9860