Balmuirin juhlavuosi

Balmuir juhlistaa 15 vuotta laadukkaita luonnonmateriaaleja

Balmuir perustettiin 15 vuotta sitten tavoitteena luoda tulevaisuuden klassikoita laadukkaista luonnonmateriaaleista.

Balmuir tuli kansainvälisesti tunnetuksi sisustustuotteista ja muotiasusteistaan. Vuonna 2019 valikoima laajeni kokonaisuuden täydentävällä BMuir-vaatemallistolla. Mallistomme on kehittynyt ja kasvanut vuosien varrella kohti nykyistä lifestyle-mallistoa, jonka tarjooma kuratoidaan harkitusti harmoniseksi jokaiseen sesonkiin.

Laadukkaat luonnonmateriaalit, elämyksellisyys ja vastuullisuus ovat keskiössä kaikessa tekemisessämme. Uskomme slow fashion -periaatteeseen koko mallistomme osalta ja unelmanamme on, että Balmuirin tuotteet kulkevat ajattomana sukupolvelta toiselle. Balmuirin mallistoa suunnitellaankin aina ajattomuus edellä – osa tuotteista on ollut mukana brändin perustamisesta asti, voit tutustua Balmuirin klassikkotuotteisiin tästä. 

Limited Anniversary Edition: Manhattan Scarf

Juhlavuoden kunniaksi Balmuir lanseeraa jotain aivan erityistä: rajoitettu, numeroitu erä uniikkeja huiveja.

Balmuir Manhattan -huivi on todellinen taideteos. Kaikki huivit on liukuvärjätty käsin, tehden jokaisesta numeroidusta kappaleesta ainutlaatuisen.

Rajoitettu 20 kappaleen erä on saatavilla vain Balmuir Brand Storeista Helsingissä ja Oulussa sekä Balmuir Concept Store Helsinki Airportilla. Juhlavuoden huivi on pakattu sille suunniteltuun kangaspäällysteiseen laatikkoon.

Hinta 1000 €

70 % kashmir, 30 % silkki | Valmistettu Italiassa

Suosittelemme käsittelemään tätä unelman pehmeää ja kevyttä huivia varoen. Vältä teräviä esineitä, tuuleta säännöllisesti ja säilytä huivi viikattuna.

Balmuirin ystävät

Balmuirin tarinasta puhuttaessa emme voi olla mainitsematta Balmuirin ystäviä: yhteistyökumppaneita, jälleenmyyjiä sekä asiakkaita. Juhlistaessamme Balmuirin 15. juhlavuotta haluamme kiittää kaikkia niitä, jotka ovat olleet osa matkaamme näiden 15 vuoden aikana sekä niille, jotka liittyvät mukaan matkaamme myös tulevaisuudessa. Lue alta Balmuirin ystävien tarinoita.

Metti Forssell

"Balmuirin tuotteet edustavat juuri sitä, mitä itse arvostan eniten käyttämissäni tuotteissa – tyylikästä ja ajatonta designia, yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin." 

 

Minulla on ollut suuri ilo työskennellä Balmuirin kanssa viimeisten vuosien aikana. Balmuirin tuotteet edustavat juuri sitä, mitä itse arvostan eniten käyttämissäni tuotteissa – tyylikästä ja ajatonta designia, yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin. Tuotteita, joiden viimeistellyn ja klassisen tyylin vuoksi saa nauttia aina sesongista ja vuodesta toiseen.

Balmuirin laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistetut vaatteet kestävät upeasti sekä aikaa että kulutusta. Minulla on edelleenkin paljon merkin vaatteita ja asusteita käytössä, joista osan olen hankkinut jo lukuisia vuosia sitten. Yksi niistä on ikoninen kid mohair -huivi, joka on hankinta vajaa kymmenen vuoden takaa! Yhä edelleen jokaisena talvena kaivan huivin esille ja tämä muhkea unelma pääsee käyttöön.
Myös monet Balmuirin upeista silkki- ja kashmirvaatteista lukeutuvat vaatekaappini kulmakiviin. Näihin ajattomiin vaatteisiin tartun hyvin useasti – varsinkin asukriisin iskiessä!

Kodin puolella minulla löytyy myös paljon Balmuirin tuotteita - aina tarpeellisista keittiöliinoista hienoihin satiinilakanoihin. Pidän erityisesti siitä ylellisestä tunnelmasta, minkä Balmuirin sisustustuotteet luovat. Tuotteet saavat aikaan viimeistellyn ja harmonisen tunnelman jokaiseen tilaan. Oman kotini lisäksi ilahdutan myös ystäviäni usein kauniilla Balmuir-lahjoilla. Erityisesti piensisustustuotteet, kuten esimerkiksi kynttilät tai huonetuoksut, ovat mitä mainioin lahjaidea, sillä ne sopivat moniin eri tyyleihin.  

TUTUSTU METTI FORSSELLIN SUOSIKKEIHIN >

VIERAILE METTI FORSSELLIN SIVUILLA >

Laura Tirkkonen - Homevialaura-blogi

"Minuun Balmuirin tuotteet ovat tehneet suurimman vaikutuksen ajattomuudella."

 

Löysin Balmuirin jo melkein sen alkutaipaleella ja muistan välittömästi ihastuneeni Balmuirin hienostuneeseen eurooppalaiseen tyyliin – se poikkesi niin paljon siitä, miten suomalainen design oli totuttu näkemään.

Minulla on ollut kunnia tehdä pitkään Balmuirin kanssa yhteistyötä, mutta erityisesti mieleeni on jäänyt matkani Balmuirin mukana vuonna 2015 Maison & Objet -messuille. Ikonisilla pariisilaismessuilla näin, miten luontevasti suomalainen Balmuir solahti kansainväliseen ilmapiiriin, ja toisaalta, miten paljon taustatyötä ja periksiantamatonta intohimoa Balmuirin kaltaisen merkin kehittäminen on vuosien varrella vaatinut.

Minuun Balmuirin tuotteet ovat tehneet suurimman vaikutuksen ajattomuudella. Nopeatahtisessa maailmassa arvostan tuotteiden pitkäikäisyyttä ja yhdisteltävyyttä vuodesta ja sesongista toiseen. Balmuir vastaa täydellisesti omaan klassiseen tyyliini hillityllä suunnittelulla sekä luonnonläheisillä väreillä ja materiaaleilla. Kiitos kaikesta tähänastisesta ja oikein paljon onnea tulevaan!

TUTUSTU LAURA TIRKKOSEN SUOSIKKEIHIN >

VIERAILE LAURA TIRKKOSEN SIVUILLA >

Tiffany Cromwell

"Whenever I’m travelling I almost always have some Balmuir pieces with me."

 

My very first introduction to Balmuir was actually from Santa Claus in Rovaniemi. True story. We went and visited him on my first trip to Finland with Valtteri. Doing the whole tourist thing. And when I met him at ‘Santa’s workshop’. He gifted me a Balmuir cashmere eye mask and matching socks. Then later I visited the Balmuir store in Rovaniemi and immediately fell in love with the brand. Since then my Balmuir collection has grown over the years, both with clothes and homewares.

All around the world. Whenever I’m travelling I almost always have some Balmuir pieces with me. I also often wear Balmuir products at Valtteri’s F1 races too. And in our home we have many Balmuir products such as candles, bedding cushions and throw rugs.

I have so many favourites. I do love all the cashmere sweaters and the cashmere ‘tracksuit’ in the winter time along with the cashmere socks. Then in the summer I love many of the silk products. Such as the silk pyjamas, and one of my favourite outfits recently is the Tillie silk top and Luisa silk floral trousers. The linen pieces i also love to wear in the summer in the south of France.

Jonna Kivilahti

"Balmuir kuuluu omaan arkeeni ihan joka päivä"

 

Onnea BALMUIR, suosikkini kaikkien näiden 15 vuoden ajalta. 

Ensimmäinen kosketukseni Balmuiriin brändinä tapahtui jo 15 vuotta sitten Spalt PR:n tiloissa, kun tapasin perustajan Heidi Jaaran ja sain valita Heidin kanssa unelmieni huivin. Valinta osui Helsinki-kasmirhuivin vaaleanpunaiseen sävyyn ja tämä samainen huivi on yhä käytössä. Huivin sävy valittiin huikean värikartan vaihtoehdoista täsmäämään silloisen suosikkilaukkuni väriin. 

Vuosien mittaan olen seurannut brändin kasvua läheltä ja saanut olla ylpeä suomalaisen Balmurin kasvusta kansainvälisiin mittoihin. Balmuir kuuluu omaan arkeeni ihan joka päivä. Nukun Balmuirin lakanoissa, pukeudun herättyäni Balmuirin aamutakkiin, kuivaan Balmuirin pyyhkeeseen, kotini tuoksuu Balmuirin huonetuoksulle ja  pesen käteni Balmuirin saippualla. Pukeudun päivittäin Balmuirin neule-, silkki- ja nahkavaatteisiin ja viimeistelen asuni Helsinki-huivilla, joita on vuosien mittaan tullut hankittua aikamoinen pino. Seuraava haaveeni on Balmuirin uutuustuote eli untuvatakki.

VIERAILE jONNA KIVILAHDEN SIVUILLA >

 

Aira Samulin

Mutta mikä teki Samulinista yhden Balmuirin pitkäaikaisimmista ystävistä?

 

Hän ja Balmuir jakavat rakkauden väreihin ja asusteisiin, jonka takia ei ole yllätys, että ne olivat juurikin Balmuirin värit, etenkin hatuissa ja asusteissa, jotka vetivät Samulinia puoleensa. Hän itse käyttää ensisijaisesti mustaa ja jotain efektiväriä, kuten punaista. Samulinin päätä koristaakin sopivasti punainen panamahattu, joka luo tyylikkään loppusilauksen jo valmiiksi näyttävään asuun.

LUE BALMUIRIN YSTÄVÄT - AIRA SAMULININ -BLOGI >

Iisa Strand

"Laadun lisäksi arvostan Balmuirissa uudistumiskykyä ja -halua."

 

Balmuir tuli elämääni vuosia sitten niin kutsutusti tuote edellä. Jossain näin tajunnan räjäyttävän ylellisen muhkean torkkupeiton, jossa oli valmistajan label.

Siitä se lähti – kid mohair -torkkupeittovillitys ja Balmuir-tuttavuus minun universumissani. Minulla on ollut suurin piirtein kaikki värit, ja käytän näitä  torkkupeittoja sisustuksissani niin ikään.  Sisustajana minulle leimallista on hillitty runsaus ja ylellisyys ja kid mohairissa yhdistyvät juuri nämä kaksi määrettä.

Laadun lisäksi arvostan Balmuirissa uudistumiskykyä ja -halua. Laakereille ei jäädä lepäämään, vaan tuttujakin tuotteita päivitetään uusilla väreillä uusista artikkeleista puhumattakaan. Uudistushalukkuudesta ja tavasta lähestyä kuluttajia kertoo sekin, että oman alansa ammattilaiset ovat asiantuntemuksellaan mukana brändilähettiläinä asiakastilaisuuksissa.
Ihanaa olla yksi heistä!

Vaate- ja sisustusala on varsin kilpailtu markkina. Balmuir on pärjännyt siinä yskimättä 15 vuotta. Lämpimät onnittelut ja menestystä myös jatkoon!

TUTUSTU IISA STRANDIN LIFESTYLE CREATOR SIVUIHIN >

VIERAILE IISA STRANDIN SIVUILLA >

Raili Hulkkonen

"...kotona nautin kashmir-aamutakkini lämmöstä."

 

Balmuir tuo mieleeni ihanat pyöreät kynttilät, jotka ilahduttavat työhuoneessani asiakkaita ja minua talviaikaan, kotona nautin kashmiraamutakkini lämmöstä.

On ollut suuri ilo olla mukana erilaisissa Balmuirin tapahtumissa jo useamman vuoden ajan, ne ovat aina olleet upeasti järjestettyjä!

Lämpimät onnittelut 15-vuotisjuhlan kunniaksi ja hyvää tulevaisuutta. 

VIERAILE RAILI HULKKOSEN SIVUILLA >

Rita Tainola

"Balmuir on nimi, joka edustaa minulle laatua ja omanlaistaan luksusta."

 

Balmuir on nimi, joka edustaa minulle laatua ja omanlaistaan luksusta. Tutustuin Balmuiriin jo vuosia sitten ja ihastuin tuotteisiin. Balmuir edustaa suomalaista ja suomalaisuutta parhaimmillaan. Asusteet ja muut tuotteet ovat laadukkaita ja ne kestävät aikaansa. Olen ylpeä siitä, että Helsingin Esplanadilla on kansainvälistä tasoa edustava Balmuir, jonka henkilökuntakin on ystävällinen ja kielitaitoinen. Onnea ja menestystä edelleen.

Niina Ahonen

"Takuuvarma lahja työkaverille, ystävälle tai perheenjäsenille on useaan otteeseen kääritty kauniisti pakettiin Balmuirilla."

 

Balmuir on ollut matkassani mukana jo pitkän aikaa.  Balmuirin takuuvarmasti laadukasta, aikaa sekä katseita kestävää ja tietysti kotimaista tuotevalikoimaa on ollut ilo hyödyntää erilaisissa sisustusprojekteissa jo vuosien ajan! Ehdottomia suosikkituotteitani ovat kauniit ja rennon tyylikkäät kattaustekstiilit sekä taatusti hyvät unet takaavat vuodevaatteet, joilla on helppoa luoda makuuhuoneeseen ylellistä hotellitunnelmaa. Sisustuksen viimeistelyyn löytyy aina viimeinen silaus vaikkapa Balmuirin hienosta kynttilävalikoimasta!

Työni monimuotoisissa esiintymistehtävissä vaatii varmuutta myös omaan pukeutumiseeni. Balmuir on vastannut tähän tarpeeseen laadukkailla asuste- ja vaatemallistoilla, josta löytyy aina sopivaa puettavaa erilaisiin tilanteisiin. Ja eipä unohdeta lahjoja ja muita muistamisia! Takuuvarma lahja työkaverille, ystävälle tai perheenjäsenille on useaan otteeseen kääritty kauniisti pakettiin Balmuirilla. Oli muuten todella hauskaa toteuttaa Balmuirin kanssa lahjojen osto-opas – video viime jouluksi ja esitellä siinä omia suosikkejani!

Lifestyle Creator -yhteistyöni Balmuirin kanssa ilokseni jatkuu ja suunnitteilla on kaikkea kivaa jatkoa ajatellen, paljon onnea 15-vuotiaalle yritykselle ja suurta menestystä tuleville vuosille! 

Vesa Silver

"Se oli rakkautta ensi silmäyksellä..."

 

Pukeuduin ensimmäisen kerran Balmuirin huiviin syyskuussa 2014 Kööpenhaminassa. Viimeistelin illan asuni mustalla mohair-villahuivilla.

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja siitä lähtien olen kietoutunut aina Balmuirin huiviin. Nykyään tykkään sitoa pienemmän huivin bandanaksi kaulaan.

Onnea Balmuir! 

TUTUSTU VESA SILVERIN LIFESTYLE CREATOR -SIVUIHIN >