Balmuir Outlet on avautunut verkossa 1.4.2020

Tiedote 31.3.2020

Balmuir Outlet -valikoima on siirretty Balmuirin verkkokauppaan kaikkien asiakkaiden saataville. Outlet-valikoima pitää sisällään edellisten sesonkien poistuneita kodinsisustuksen ja muodin tuotteita sekä erikoiseriä, joita ei muualta saa. Edut ovat 30-70 % normaalihinnoista.

Balmuir Outlet

 

Balmuir Outlet -myymälä on suljettu toistaiseksi samalla tapaa muiden Balmuir-myymälöiden kanssa, jotta voimme turvata sekä asiakkaiden että henkilökunnan terveyden ja turvallisuuden.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden myös outlet-ostoksiin tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Balmuirille asiakkaiden, henkilökunnan ja yhteiskunnan hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää, ja siksi olemme sulkeneet kivijalkakauppamme toistaiseksi. Seuraamme epidemian kehittymistä päivittäin ja tilanteen normalisoiduttua avaamme jälleen liikkeemme”, kertoo Balmuirin toimitusjohtaja Tiina Luhtanen.

Balmuir Outlet -valikoima on siirretty Balmuirin verkkokauppaan kaikkien asiakkaiden saataville. Outlet-valikoima pitää sisällään edellisten sesonkien poistuneita kodinsisustuksen ja muodin tuotteita sekä erikoiseriä, joita ei muualta saa. Edut ovat 30-70 % normaalihinnoista. Outlet-tuotteille sekä normaalihintaiselle valikoimalle tarjotaan maksuton toimitus Suomessa Postin ja Matkahuollon noutopisteisiin tai kotiinkuljetus hintaan 8.90€.

 

Balmuir Outlet Store yhteystiedot

Verkkokaupan Outlet

 

Lisätietoja:

info@balmuir.com