Parhaat joululahjaideat

Parhaat joululahjaideat

Joulun ostoetu

Anna lahjaksi laatua. Saat nyt joululahjaostoksista 15-25 % ostoedun ostoksesi loppusumman mukaan. Aktivoi etu käyttämällä loppusumman mukaista etukoodia. Kampanjasäännöt >

Yli 150 € | -15 % ostoetu | koodilla GIFT15
Yli 300 € | -20 % ostoetu | koodilla GIFT20
Yli 500 € | -25 % ostoetu | koodilla GIFT25

Tilaathan Suomeen toimitettavat joululahjat viimeistään 20.12. klo 12:00 mennessä, jotta ne ehditään toimittaa kauniisti paketoituna, valmiina lahjana perille ennen joulua. Ulkomaille toimitettavat lahjat tulee tilata viimeistään 14.12.

Parhaat joululahjaideat

Balmuirilta löydät joululahjat rakkaimmille, kattaustarvikkeet joulupöytään, pehmoiset kotiasut välipäiviin sekä korkealaatuiset kodintekstiilit tuomaan joulun tunnelmaa. Balmuirin lahjat ovat täydellinen valinta heille, jotka arvostavat korkealaatuisia luonnonmateriaaleja ja ajattomuutta.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Joulun parhaimmat lahjaideat

Joulu lähestyy kimaltelevin askelin, ja lahjoihin kääriytyvä lumo on täällä jälleen. Mikään ei voita sitä iloa, jonka lahjojen antaminen tuo rakkaille ihmisille elämässämme. Balmuirilta löydät parhaimmat lahjaideat, jotka kietovat ympärilleen lämpöä, ylellisyyttä ja hellyyttä.

Kashmirhuivit – Valikoidut kashmirhuivit eivät ole vain kauniita; ne ovat ylellisen pehmeitä ja tarjoavat suojaa talven purevilta tuulilta. Kääri rakkaimpasi näihin pehmoisiin huiveihin ja lahjoita lämpöä, joka kestää pidempään kuin yksi sesonki.

Laadukkaat pyyhkeet – Pieni arjen ylellisyys tekee kylpyhetkistä erityisiä. Laadukkaat pyyhkeet eivät ainoastaan ime vettä tehokkaasti, mutta ne myös tarjoavat pehmeyttä ja kestävyyttä. Kietoutuen näihin pyyhkeisiin, jokainen kylpyhetki muuttuu ylelliseksi hemmotteluksi.

Näiden lahjaideoiden tarkoituksena on tarjota enemmän. Ne ovat tunteita, huolenpitoa ja ymmärrystä, jotka annamme rakkaillemme juhlistaaksemme yhdessäoloa ja kiitollisuutta. Joulun taikaa on juuri siinä, että voimme jakaa lämpöä ja rakkautta toisillemme lahjojen muodossa.

Joulun tilauspäivät

Tilaathan Suomeen toimitettavat joululahjat viimeistään 17.12. klo 12:00 mennessä, jotta ne ehditään toimittaa kauniisti paketoituna, valmiina lahjana perille ennen joulua. Ulkomaille toimitettavat lahjat tulee tilata viimeistään 14.12. Huomioithan, että nimikoitavat lahjat tulee tilata aikaisemmin. Brodeerattavat lahjat, kuten Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Marbel-silkkituotteet, tulee tilata viimeistään 11.12. Monogrammattavat lahjat, kuten laukut, lompakot ja avaimenperät, tulee tilata viimeistään 17.12. Ulkomaille toimitettavat personoitavat lahjat tulee tilata viimeistään 6.12.

Ajalla 1.12.–19.12.2023 tehdyillä joululahjaostoksilla on pidennetty palautusoikeus 7.1.2024 saakka.

Viime hetken lahjaidea

Verkkokaupastamme voit hankkia Balmuir-lahjakortin suoraan sähköpostiin vaikka vasta jouluaaton aamuna 24.12.2023.